Известие

Collapse
No announcement yet.

малко проблемче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• малко проблемче

Click image for larger version

Name:	29072009.jpg
Views:	1
Size:	91.8 Килобайта
ID:	2362707

Name:	29072009(001).jpg
Size:	94.9 Килобайта
ID:	2362708

Name:	29072009(002).jpg
Size:	96.3 Килобайта
ID:	2362709

Здраейте колеги.Понеже съединителя ми се скапа тотално днес реших да сваля двигателя със скоростите комплект,защото така ми е по лесно самичък на двора пък и да погледна лявата глава че ми чукаше ужасно,като предполагах , че е повдигач.Е да де това се оказа,само че повдигача е направо паничка,а гърбицата на вала наполувина изядена и закръглена.
    Понеже двигателя ми е 33-ка 1.3 IE 92г. въпроса ми е от кои други двигатели става този вал,ако не намеря от същия модел.
    вече без Алфа,но да видим до кога!

Здрасти колега ,обърни се към колегата Яворчо до колкото знам той имаше двигател от 1.5 и мисля че нищатат стават но нека и друтите колеги да кажат
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=2874
    или другия вариант 0899 832 271 това е телефона на Лисан той сигорно има перфектен
    Last edited by zilala; d.m.y г., 07:46.

Comment

имам глави от двигател 1500см3,1986г,ако стават ще ти ги пратя,имам и съединител и маховик.

Comment

от колко време ти чука повдигача ако не е таина и с какво масло си че и моите чукат и маи ще се отваря двг-то
        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

за сега ми обещаха за моя модел,та понеделник ще ходя да ги гледам,ако не стават ще ви се обадя.
          и аз си мисля че от 1,5 или 1,4 ще станат ,но не сам сигорен та затова и ми беше въпроса.а съединителя смятам да си взема от Лисан поне са качествени.

Comment

Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
            от колко време ти чука повдигача ако не е таина и с какво масло си че и моите чукат и маи ще се отваря двг-то
            понеже моя оргиналния (1,7 старата версия)изгърмя купих една блъсната 1,3 3-та врсия и прехвърлих почти всичко с малки преправяния на моето купе .още тогава тракаше незнам предния собственик колко е карал ,но аз и навартях 12 000,не че не можех да я оправя но пусто безпаричие а на паркинга пред блока не става .тогава си сложих Motul 15W50 полусинтетика понеже с тях работя и ползвам отстъпка,но сега смятам да сложа HPX.Макар че може да изкара малко време,ви препоръчвам повдигачите да ги почистите или смените веднага,че виждате какво става,две гърбици аут.И както знаете не ползвайте минерални масла.
            Last edited by sciiv; d.m.y г., 22:01.

Comment

И на мойта чука нещо от към дясната страна на двигателя, но не знам дали е клапан... но се чува едно метално чукане като подам повече газ и изчезва появява се между 2500 и 3000 оборота иначе колата си върви добре онзи ден я тормозих вдигна 185 км/ч на 5500 оборота мисля че е верен километража

Comment

Първоначално публикувано от whorunit Покажи съобщение
                И на мойта чука нещо от към дясната страна на двигателя, но не знам дали е клапан... но се чува едно метално чукане като подам повече газ и изчезва появява се между 2500 и 3000 оборота иначе колата си върви добре онзи ден я тормозих вдигна 185 км/ч на 5500 оборота мисля че е верен километража
                хубаво е да я закараш да прегледат.тя и моита си вървеше но от отлагане виждаш какво става.

Comment

Първоначално публикувано от whorunit Покажи съобщение
                  От това,което казваш си готов за биелни лагери.ремонта не е сложен или скъп,но е наложителен.Не са повдигачи,защото ще си чукат постоянно
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                  X